webY - logo

Over ons

Een persoonlijke aanpak op maat, daar staan we voor

Bij webY mag u rekenen op een jong, dynamisch en gedreven team van student-ondernemers. Wij houden de vinger aan de pols en zijn helemaal mee met de nieuwste ontwikkelingen.

Ondanks onze jeugdige leeftijd beschikken we toch over heel wat ervaring. Onze eerste website bouwden we in 2014 en ondertussen hebben we al heel wat succesvolle projecten gerealiseerd.

Een persoonlijke aanpak op maat, daar staan we voor

Bij webY gaan we voor een persoonlijke aanpak. Bij ons bent u geen nummer, maar weten we perfect wie u bent en vooral: wat u wil. Bij ons geen tickets, wachtrijen of klantnummers, maar persoonlijk contact en één-op-één communicatie, simpelweg omdat we geloven dat dit efficiënter werkt en meer rendement oplevert.


100% klantentevredenheid, voor minder doen we het niet. Bij ons staat u als klant centraal en doen we er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Daarvoor doen we met plezier een extra inspanning. Zo komen we met plezier bij u langs om te luisteren en de doelstellingen helder te krijgen en kunt u beroep doen op onze 24/24 en 7/7 ondersteuning. Wij helpen u ook na de reguliere kantoortijden en in het weekend verder.

Wenst u een kwalitatieve website, een performant netwerk of ondersteuning op het vlak van digitale marketing?

Wij staan klaar voor u!

Kennismaken met webY

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen bekijken of een mogelijke samenwerking wenselijk is. Wij kijken er alvast naar uit.