webY Networks - logo

Networks

Wij zorgen voor uw performant en stabiel netwerk

Bij heel wat bedrijven is het netwerk essentieel om het bedrijf te doen draaien. Een professioneel beheer en onderhoud is dan ook nodig. Bij webY werken we met UniFi netwerkapparatuur. Zo kunnen we enterprise software garanderen aan zeer democratische prijzen.

Van het installeren van een printer tot het updaten van anti-virussoftware, het zijn stuk voor stuk zaken die u beter uitbesteed. Wij garanderen u een zorgeloze werking, onderhouden uw netwerk en zorgen dat uw gegevens beschermd zijn tegen hackers en andere ongewenste bezoekers. Een stevige firewall en intrusion detection/prevention voorkomen veel onheil.

Dag en nacht monitoren we uw netwerk en eventuele problemen worden dan ook onmiddellijk gedetecteerd en opgelost. Daarnaast zorgen we uiteraard ook voor geregelde updates, zodat uw netwerk steeds up-to-date is.

Bijzondere wensen

Medewerkers die via VPN vanop afstand op het netwerk kunnen, verschillende vestigingen en ga zo maar door. Wij zorgen dat het werkt, zonder vertraging.

Overal wifi

Nood aan een wifiverbinding op kantoor? Wij regelen het snel en veilig zodat u en uw bezoekers draadloos kunnen surfen. Wij garanderen een volledige dekking binnen het bedrijf en ook social wifi, waarbij bezoekers bijvoorbeeld eerst moeten inchecken via Facebook om toegang te hebben, is perfect mogelijk. Wenst u uw eigen netwerk te scheiden van dit van uw bezoekers, dan vormt dit geen enkel probleem voor onze specialisten.

Wij hebben de infrastructuur

Op onze performante servers zijn uw gegevens veilig en kunt u er zeker van zijn dat deze zorgvuldig beheerd worden. Wenst u een eigen server, printer of andere hardware, dan kunnen we dat voor u regelen. Ook voor al uw noden op het vlak van software kunt u bij ons terecht. Liever werken in de cloud? Zowel voor Office 365 als GSuite kunnen we u de nodige professionele oplossingen aanbieden. Wij stellen alles voor u in, zodat u meteen kunt starten

Weet dat we uw problemen ook steeds vanop afstand kunnen oplossen moest er zich een probleem voordoen. Zo verliest u geen kostbare tijd.

Weet trouwens dat we voor onze hosting samenwerken met de specialisten van Level27.

webY - Camera

Camerasystemen

webY heeft een vergunning als onderneming voor camerasystemen, erkend door Binnenlandse Zaken!

IBZ - Logo

Kennismaken met webY

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen bekijken of een mogelijke samenwerking wenselijk is. Wij kijken er alvast naar uit.