webY - logo

Web

Wij bouwen uw website op maat

Wij bouwen uw website op maat

Nog geen website of is uw huidige website dringend aan vernieuwing toe? U hebt de geknipte partner gevonden. Wij zorgen voor een mobile responsive website op maat. Onze aanpak? We zetten even een aantal zaken voor u op een rijtje.

01. Intake gesprek en het bepalen van doelstellingen

Voor ons is het belangrijk om weten wat u met uw website wilt bereiken. Is het niet meer dan een online visitekaartje, wilt u aan e-commerce doen of zijn er andere toeters en bellen nodig? In een persoonlijk gesprek definiëren we duidelijk de doelstelling van uw website. We hebben het over zaken als uw doelgroep, uw producten en/of services en de manier waarop uw wil communiceren. Zo kunnen we uw website succesvol vormgeven.

02. De grafische look & feel

Een grafisch aantrekkelijke website met een makkelijke navigatie is essentieel, zodat bezoekers snel hun weg vinden op uw website. We bekijken samen met u de look & feel, stemmen de site af op uw huisstijl en zorgen dat uw website makkelijk te vinden is in Google.

We bekijken samen met u welke stijl u ligt, verzamelen het materiaal en zorgen voor een grafisch pareltje.

03. Het presenteren van uw producten en diensten

Uw dienstverlening en productengamma moet op uw website in de spotlight staan. Logisch dus dat we uw producten zo aantrekkelijk mogelijk voorstellen. Maar we willen ook uw troeven kennen, de verschillen met de concurrentie, de manier waarop u zaken doet en waarom een klant bij u koopt. Dit kunnen we dan allemaal verwerken in uw website, zodat deze betere resultaten haalt.

Weet trouwens dat we ook lid zijn van Feweb, een garantie op kwaliteit.

Hoe pakken we dit nu concreet aan? Wel met een stappenplan:

Hoe pakken we dit nu concreet aan? Wel met een stappenplan:

STAP 1: Draft

Zodra we alle info hebben maken we een eerste versie van de website. Uiteraard overleggen we tijdens dit proces, zodat de website quasi meteen aan uw verwachtingen voldoet. Na een bespreking gaan we verder met deze draft aan de slag om deze te finetunen.

webY - Draft
Hoe pakken we dit nu concreet aan? Wel met een stappenplan:

STAP 2: Uitwerking finale versie

Na het overleg werken we uw website tot in de puntjes af. Ook nu blijft u bij dit proces betrokken en zijn er nog correcties mogelijk.

webY - Uitwerking finale versie
Hoe pakken we dit nu concreet aan? Wel met een stappenplan:

STAP 3: We gaan live

Vandaag is het de grote dag, uw website gaat op het wereldwijde web! Uiteraard doen we dit pas na uw goedkeuring en een uitvoerige testfase. Wij laten u na de oplevering niet aan uw lot over. Wij leren u hoe u zelf kleine aanpassingen kunt doorvoeren, maar kunt uiteraard nog steeds beroep op ons doen.

webY - We gaan live

Het ontwerpen van een website is één ding, er zijn ook nog heel wat zaken achter de schermen waar u rekening mee dient te houden. Geen paniek, ook deze zaken coveren we voor u. Onder meer voor de volgende diensten kunt u bij ons terecht:

SSL-certificaat

Geef hackers en ongewenste bezoekers geen kans. Wij zorgen voor een SSL-certificaat, zodat uw website uitstekend beveiligd is.

Hosting

Eigen de parkeerplek van uw website op het internet. Wij zorgen ervoor dat uw site vlot en snel toegankelijk is voor uw bezoekers. Hiervoor werken we samen met de specialisten van Level 27

Domeinnaam

Dit is het unieke adres van uw website. Wij gaan mee op zoek naar een geschikte domeinnaam en leggen deze vast voor u.

Back-up

Dagelijks nemen we een back-up van uw site. Moest er toch iets mislopen, dan kunnen we dit razendsnel oplossen door een eerdere versie te plaatsen.

E-mail

Aan uw domeinnaam kunt u ook e-mailadressen koppelen. Wij maken voor u één of meerdere e-mailadressen aan en zorgen er ook voor dat u er onmiddellijk mee aan de slag kunt.

webY - Belgium GTR Store webY - EWT webY - LPG Inbouw De Roover

Wij verzorgen uw digitale marketing

Wil u scoren op Google, in de picture komen bij uw doelgroep en/of uw naamsbekendheid boosten? Wel, dan kun je niet zonder (digitale) marketing. Maar hoe begin je aan digitale marketing? Wel, daarvoor zijn wij er bij webY. Wij ondersteunen je met de juiste diensten om ook jouw business te doen groeien. We zetten even een aantal van onze services op een rijtje:

SEO (Search Engine Optimization)

Gevonden worden op het internet en in Google is ontzettend belangrijk. Wil je goed scoren in Google dan is SEO onmisbaar. Wij zorgen voor de ideale combinatie tussen content en een performante website die technisch goed in elkaar zit. Reken maar dat Google daarvan smult. Wij zijn thuis in SEO en ondersteunen u, zodat uw website stelselmatig hoger klimt in de Google Ranking.

Google Analytics

Weten of uw website goed presteert en bezoekers aantrekt? Dat doe je door Google Analytics te raadplegen en de resultaten te analyseren. Wij monitoren wie uw website bezoekt, wat ze doen en of ze actie ondernemen. Met deze informatie kunnen we uw website vervolgens optimaliseren.

Copywriting

Nood aan webteksten waar Google van smult en je beter doen scoren in Google. Bij webY zorgen we SEO-copywriting. Vlot leesbare teksten die bezoekers en zoekmachines overtuigen, daar staan we garant voor.

Andere diensten

Bij webY linken we uw sociale media aan uw website, zodat bezoekers u ook daar makkelijk kunnen volgen. Wenst u een nieuwsbrief uit te sturen? Wij helpen u graag bij het opzetten en de verzending ervan. Dit doen we overigens via Mailchimp.

Bossy

Webshop / E-Commerce

Kiest u voor een webshop? Dan zorgen we uiteraard dat bestellen een fluitje van een cent is. Bovendien mag u er zeker van zijn dat al onze website mobile responsive zijn en bezoekers dus ook via hun smartphone makkelijk kunnen bestellen. Bovendien zorgen we ervoor dat ze via Sooqr, razendsnel je shop kunnen doorzoeken.

Al onze websites worden gemaakt in WordPress of op maat gemaakt in een eigen CMS. Opteert u voor een webshop dan kan dit via Shopify (partner), Woocommerce of Prestashop. Al deze systemen hebben stuk voor stuk hun eigenheden en voordelen. Bij webY zijn we trouwens SendCloud Business Partner. Concreet betekent dit dat we u een complete webshop oplossing kunnen bieden en dit tot het verzenden van pakketten.

We bekijken graag samen met u welk systeem het beste bij uw noden past.

Webapplicaties

Apps zijn populair tegenwoordig en ze kunnen zeker en vast een toegevoegde waarde bieden. Niet alleen voor uw (potentiële) klant kan een app handig zijn, ook voor uw eigen werking binnen uw bedrijf. Zo realiseerden we al eerder apps voor tijdsregistratie en voor het maken van online offertes.

Heeft u een idee in gedachten voor een app. Geef ons een seintje, we denken graag met u mee.

EWT Handin

Kennismaken met webY

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen bekijken of een mogelijke samenwerking wenselijk is. Wij kijken er alvast naar uit.